top of page

Zack Snyder ve Netflix'ten Rebel Moon


zack snyder netflix rebel moon fragman

2021'de Army of the Dead ile başlayan Zack Snyder Netflix işbirliği Rebel Moon ile devam ediyor. Uzun bir süredir Rebel Moon için dirsek temasında olan ikili 22 Aralık tarihinde Netlix kütüphanesinde yerini alacak olan Rebel Moon'dan bir de tanıtım filmi yayımladı.


Hikayemiz uzayda geçiyor ve baştan söyleyelim, Rebel Moon da, tüm süper kahraman ve Star Wars hikayelerinde olduğu gibi iyilik timsali bir topluluk karşısında kötüyüz biz diye bağıranların hikayesi. IMDB'de "Galaksinin kıyısındaki barışçıl bir koloni, kendisini zalim bir yönetici gücün orduları tarafından tehdit edilirken bulduğunda, köylüler arasında yaşayan gizemli bir yabancı, onların hayatta kalmak için en büyük umudu haline gelir" sözleriyle özetlenmiş bir hikayeden bahsediyoruz kısaca. Filmin farklı kanallarda Synder'in Star Wars'u olarak tanımlandığını da söylemeden geçmeyelim.


Son olarak, Snyder'in de Dune ile başlayan hikayeyi yarıda bırakıp ikinci filmden devam etme furyasına katıldığını ekleyelim. Bir nevi uzun metrajlı dizi kıvamında izleyeceğimiz Rebel Moon'un ikinci filmi 2024 yılında yayımlanacak.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page