top of page

Vijz x Off-White


Air Max "Blueberry" ve Air Max 1 Skunk ve Los Angeles Lakers temalı Air Max ile sayfalarımızda yer verdiğimiz ve özellikle kişiye özel tasarımlarıyla "benim olmalı" dediğimiz bir çok yoruma imza atan Vijz ile Virgil Abloh'un Off-White'ı bir araya gelerek, göz alıcı bir yorumla çıktılar karşımıza.


Sam Van IJzendoorn'un sahibi olduğu Vijz'in instagram hesabından "Nike ve Off-White tasarımcısı Virgil Abloh 'The Ten' arasındaki ayakkabı işbirliği 2017'de moda / ayakkabı endüstrisinde en çok beklenen duyurulardan biriydi. Nike'ın en klasik 10 silüetini yeniden tasarlamayı seçmiş olsalar da, birini unuttuklarına inanıyoruz" sözleriyle duyurusu yapılan model The Forgotten One adıyla satışa sunuldu. Vijz'in zanaatkar köklerinden gelen hassasiyetle tasarlanan yorum en küçük ayrıntısına kadar özenle tasarlanmış.


Yeniden yapılandırılmış deri "swoosh" ve işbirliğini dış yan yüzeyindeki metinle vurgulayan Air Max 1 "The Forgotton One" topukta yer alan Off-White Logosuyla markalamasını tamamlamış. Pullu dokusunun dikkat çekiciliğini kırmızısıyla iyice gözümüze sokan yorum "alınası" listemizdeki yerini de alıyor.



Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page