top of page

Viggo Mortensen'in ilk yönetmenlik deneyimi Falling...


İlk gösterimini sene başında Sundance Film Festivali'nde yapan ve Viggo Mortensen'in ilk yönetmenlik deneyimi olan Falling'den bir tanıtım filmi daha yayınlandı.


Annesinin cenazesinden dönerken geçmişi düşünmeye başlayan Mortensen'in daha önce dikkat etmediği şeyleri fark etmesi ve düşünmeye babasıyla devam ettikçe gerçeklikten çıkarak kurmaca karakterler yaratmasıyla ortaya çıkan Falling Eşi ve evlat edindikleri kızıyla birlikte yaşayan muhafazakar bir babanın, kırsaldaki çiftliğinden, eşcinsel oğlunun yanına taşınmasıyla değişen hayatını ve yaşadıklarını anlatıyor. Bir nefret düşüncesiyle nasıl mücadele edebileceğini sorgulayan Mortensen filmini "sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen, dediklerinizi dinleme zahmetinde bile bulunmayan biriyle" mücadele üzerine kurgulamış.


Yapımcılık ve oyunculuk sonrası yönetmenliği de deneyen aktör kamera karşısında olduğu kadar Falling'in kamera önünde de yer alıyor. Oyuncuya filmde Terminatör ve Aliens'da izlediğimiz Lance Henriksen, House Of Cards'dan bir isim Terry Chen ve Ozark'ın başrolünde yer ala Laura Linney eşlik ediyor.


Falling bu sene Sundance ile başlayan festival yolculuğunu sene sonunda Toronto Film Festivali ile sonlandıracak ve 2021 başında Amerika sinemalarında gösterime girecek. Film ülkemizde 19 Mart'tan itibaren sinemalarda yerini alacak.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page