top of page

Ve Bradley Theodore


Karl Legerfeld, Anna Wintour, Coco Chanel gibi ikonları resmeden sokak sanatçısı Bradley Theodore zihnimizde yer eden anları ve karakterleri rengarenk fırçası ile iskeletler üzerinden aktarmaya devam ediyor.


Özellikle ruhun sembolü olarak tanımladığı kafatasları üzerinden sanatını aktarmayı tercih eden sanatçı kromatik duvar resimleriyle süslüyor. Dünyanın dört bir köşesinde 1O metreyi bulan çalışmalarıyla karşımıza çıkan sanatçı Londra, New York gibi sanatın kalbinin attığı bir çok şehirde ikonoklastik sergilerle de yer alan sanatçı iskelet formunda damıttığı figürleri belleğimizi, duygularımızı ve deneyimlerimizi renkler üzerinden ifade ediyor. Ölümlü varlıkların efsanevi yanlarını iskelet üzerinden vurgulayan Theodore yok oluşun sembolünü canlı renklerin tezatlığında resmediyor.


Duvar resimleri ve kişisel sergilerin yanı sıra Bradley Thedore Puma gibi markalara ayakkabı ve giyim tasarımları da yapıyor. Pop kültürün öne çıkan isimlerinden biri olan sanatçı Tribeca Film Festivali'nde gösterimi yapılan "Becoming: Bradley Theodore" adlı bağımsız filmin de konusu olmuştur.





12 görüntüleme0 yorum

Opmerkingen


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page