top of page

Vans Skateboarding ve Spitfire Wheels, Ortak Kaykay Mirasını Yeni Kapsül Koleksiyonuyla Kutluyor


vans skateboarding spitfire wheels kapsül koleksiyonu

Otantik kaykay kültürüne sıkı sıkıya bağlı iki marka olan Vans Skateboarding ve Spitfire Wheels, kaykay maceraları için dayanıklı ve çok yönlü ayakkabı ve giysi koleksiyonunu sunar.

 

2017'deki işbirliklerinden bu yana ilk kez bir araya gelen Vans Skateboarding ve Spitfire Wheels, yeni çalışmalarında üç ayakkabı modeline odaklanıyor. “Black/Flame" rengindeki Rowan 2, Vans Skateboarding ve Spitfire Wheels takımı kaykaycısı ve her iki markayı da temsil eden kaykaycılardan biri olan Rowan Zorilla'ya doğrudan bir selam gönderiyor ve Skate SK8 Hi Reissue ve Skate Old Skool gibi ikonik iki modelde aynı "Black/Flame" seçeneğiyle birlikte sunuluyor. Rowan 2, kaykay hissinden ödün vermeden darbe korumasını sürdürmek için ön kısmında öne çekilen ImpactWaffle™ yastıklama sayesinde, saha ayakkabılarından ilham alan görünümünü yüksek kaliteli performansla birleştiriyor. Aynı zamanda, Skate SK8 Hi Reissue ve Skate Old Skool da maksimum enerji geri dönüşü için PopCush™ yastıklamadan faydalanıyor. Üç ayakkabı da optimum dayanıklılık ve kavrama için Duracap™ ve SickStick™ kauçuğunun yanı sıra suya dayanıklı ve ripstop, balistik naylon ve metal donanımlar gibi malzemelerle sert, dış mekan esinli tasarımlara sahip.


Hayatın her alanından kaykaycılar için geniş ve cinsiyetsiz bir giysi serisi de koleksiyonu tamamlıyor. Koleksiyonda yer alan kapüşonlu ve kısa kollu önden düğmeli üstler gibi güçlü kaykay klasikleri, iki markayı temsil eden ayrıntılara sahip ve 210 poli astarlı, düz boyalı yırtılmaz ripstop kumaştan yapılmış özel taşınabilir yeleği de barındırıyor. Bir şapka ve bir el çantası ile bu özel koleksiyon tamamlanıyor.


Vans Skateboarding x Spitfire Wheels Koleksiyonunu keşfetmek ve satın almak için Vans mağazalarını ve vans.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutmayın.


vans skateboarding spitfire wheels kapsül koleksiyonu

vans skateboarding spitfire wheels kapsül koleksiyonu

vans skateboarding spitfire wheels kapsül koleksiyonu

vans skateboarding spitfire wheels kapsül koleksiyonu

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page