top of page

Val Kilmer belgeseli Val pek yakında...


Top Gun, Batman Forever, The Doors, Heat ve The Saint gibi aklımızı başımızdan alan filmlerin unutulmaz oyuncusu ve Hollywood'un ikon isimlerinden biri olan Val Kilmer'ın hayatını anlatacak Val adlı belgeselden ilk tanıtım filmi yayınlandı.


Her filminde adından bahsettiren bir kariyerin ardından kameralardan uzaklaşan, içine kapanan ve gözlerden uzak bir hayatı tercih eden aktörün sıradışı hayatına odaklanan belgesel Val Kilmer'ın kardeşleri ile birlikte kaydettiği ev videolarından oluşuyor. Yaşadığı sağlı sorunları sonrası elindeki görüntülerden bir belgesel oluşturmaya karar veren Kilmer filmlerinin perde arkası görüntülere de belgeselinde yer vermiş.


Val Amazon tarafından "bu ham, çılgınca orijinal ve gözü kara belgesel, aşırı uçlarda yaşanan bir hayatı, bir sanatçı ve karmaşık bir adam olmanın ne anlama geldiğine yürek dolu, bazen komik bir bakış açısı getiriyor." sözleriyle özetleniyor.


Val'ın haklarını A24'ten alan Amazon'un 6 Auğustos'ta içeriğine dahil edeceği yapımın yönetmenliğini Val Kilmer iki yakın dostu Leo Scott ve Ting Poo üstlenmiş.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page