top of page

Crazy Horse'dan bir tekli daha...

Güncelleme tarihi: 19 Eyl 2019

Uzun zamandır solo albümleriyle dinlediğimiz Neil Young, yedi yıl aradan sonra tekrar biraraya geldiği eski Grubu Crazy Horse ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.


2012 tarihli Psychedelic Pill'den beri çıkaracakları ilk albüm olan Colorado'dan Milky Way'i geçtiğimiz günlerde yayınlayan grup, Rainbow Colors adlı bir şarkı daha yayınladı. Efsane isim şarkının ana fikrini, aslında hepimiz bir mozaiğin parçasıyız tadında, "hepimiz bağlıyız" diyerek özetliyor.


Son olarak, Heart of Gold, Harvest Moon, Rockin' in the FreeWorld gibi unutulmaz şarkılara imza atmış ve müzik tarihinin efsaneleri arasında yer alırken rock kültürüne de yöne veren Neil Young'ın şu günlerde bir belgesel çalışması içinde olduğunu da belirtelim. Colorado'nun yaratılış sürecini ekrana aktaracak olan belgeselde duyguların nasıl sese dönüştüğü, grubun birarada nasıl müzik yaptığı anlatılıyor. Young'ın sözleriyle özetlememiz gerekirse "yaşlı ruhları içinde hala genç ruhlarını yaşatan yaşlı adamların yaptığı müzik" anlatılıyor bu belgeselde. Colorado Sessions adlı belgeselin yayın tarihi ise şimdilik bilinmiyor.



10 görüntüleme0 yorum

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page