top of page

Ufukta bir Gallagher albümü gözüktü


Noel Gallagher bugüne dek hiç yayınlanmış Oasis şarkılarından oluşacak yeni bir albüm için stüdyoya girmeye hazırlanıyor. Kardeş Liam yer almayacağı için bir Oasis albümü diyemesek de ikilinin eski güzel günlerinde bir arada yarattıkları parçaların yeni kayıtlarından oluşacak olan albüme bir Noel Gallagher albümü demek de ne kadar doğru olur emin değiliz. Şunu da belirtmek gerekir ki Noel Gallagher "eski okul" bulduğu ve "ben buna farklı yaklaşırdım" dediği şarkılara kendi yorumunu katacağını da söylüyor.


Özetle bir Gallagher albümü diyebileceğimiz bu yeni albüm için henüz bir tarih verilmiş olmasa da Noel Gallagher listesine alacağı 14 şarkıyı belirlemiş bile. Listede, çeşitli projelerin kıyısında köşesinde kalmış, albümlerde kendine yer bulamamış parçalardan oluşuyor.


Biz Oasis severler Liam'ın Twitter üzerinden "gel kardeşim, elini ver bana" türevindeki açıklamasının ardından kardeşlerin birleşeceğini umaduralım Gallagher Kardeşler solo kariyerlerinin yol taşlarını döşemeye devam ediyor.


Comentários


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page