top of page

Tiger belgeseli HBO'da


Spor tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Tiger Woods'un hayatını konu alan HBO yapımı Tiger 10 Ocak'ta ekranlara geliyor.


20'li yaşlarda başladığı golf hayatında sayısız başarının yanı sıra çalkantılı özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Tiger Woods'un yükselişi, düşüşü ve destansı geri dönüşünü anlatacak olan belgesel iki bölümden oluşuyor. Golfe olan tutkusu ve bağlılığı ile yıllar boyunca golfun bir numarası olarak kalmayı başaran sporcu kazandığı 14 şampiyonlukla da ulaşılması güç bir kariyere de imza atan efsanevi yeteneğin şöhret basamaklarını hızlı çıkışı ve karanlık, sarmal bir yolsan da işağı inişini konu alan belgesel Tiger Woods'un dünyasını samimi bir dille resmediyor.


Woods'un hiç görülmemiş görüntülerine yer verilen belgeselde yakın arkadaşı Steve Williams, golf efsanelerinden Sir Nick Faldo, babası Earl Woods, ilk aşkı Dina Perr ve spor hayatını ve dünyasını sonsuza dek değiştiren seks skandalında adı geçen Rachel Uchitel ile yapılan röportajlar da bulunuyor. Belgesel Uchitel'in sessizliğini ilk kez bozmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.


HBO Sports, Jigsaw Productions ve Our Time Projects ortak yapımı olan Tiger'ın yapımcılığını da Oscar ödüllü Alex Gibney ile birlikte Sam Pollard, Stacey Offman, Richard Perello, Armen Keteyian ve Jeff Benedict üstleniyor. Tiger'ın yönetmen koltuğunu ise Emmy Ödüllü yönetmen Matthew Heineman ve Matthew Hamachek paylaşıyor.



Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page