top of page

The Undoing'den bir tanıtım filmi daha


Hbo 25 Ekim'de içeriğine dahil edeceği The Undoing'e izleyicisini hazırlamaya devam ediyor. Jean Hanf Korelitz'in kitabı You Should Have Known'dan ekrana uyarlanan diziden bir tanıtım filmi daha yayınlandı.


Big Little Lies ile adından çokça bahsettiren senarist David E. Kelly tarafından yaratılan ve Bird Box ile In A Better World'ün yönetmeni Susan Brier tarafından yönetilen dizi Nicole Kidman ve Hugh Grant'li kadrosuyla da dikkatleri üzerinde toplamıştı. Paddington'daki oyunculuğuna şapka çıkardığımız ve son olarak Guy Ritchie'nin The Gentlemen'ın da izlediğimiz Hugh Grant'i tekrar izleyecek olmanın verdiği heyecan ve Big Little Lies ile 16 Emmy ödülüne uzanan Kelly ve Kidman ikilisinin filme aktaracaklarını da düşünürsek bizi oldukça iyi bir yapımın beklediğini söyleyebiliriz.


Kitabını yayınlamanın öncesinde eşi öldürülen terapist Grace Sachs'ın hayatına odaklanan The Undoing hayatını tekrar kurmaya çalışan bir terapistin seanslarında vermiş olduğu telkinlerle ters düştüğü anlarla başa çıkma sürecini anlatıyor.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page