top of page

The Handmaid's Tale s04, olaylar olaylar...


24 Nisan'da yayınlanacak olan 4. sezonunu merakla beklediğimiz The Handmaid's Tale'den bir tanıtım filmi daha geldi.


Geçtiğimiz haftalarda yayınladığı ilk tanıtım filmiyle yeni sezon hakkında tadımlıklar sunan Hulu geçmiş soslu yeni tanıtım filminde, bizi konuya biraz daha ısındırmak istercesine, June'nun macerası hakkında daha geniş bilgiyi izleyicisine sunuyor. "Kızım olmadan asla" tadında başlayan mücadelesi özgürlük savaşçısına evrilen June'un hikayesi görünen o ki 4. sezonda da heyecanı en üst seviyede tutarak ilerleyecek.


"4. sezonda neler olacak?" derseniz; 3. sezon sonunda otoritesi sarsılan Gilead ile June arasında yeni bir savaşın yanı sıra konuya kendini iyice kaptıran baş karakterimizin yakın çevresiyle yaşayacağı sorunları izleyeceğiz. Geçtiğimiz sezonlarda hakkında çok az bilgi edinebildiğimiz sistemin adamı gibi görünüp vicdanıyla büyük hesaplaşma içindeki Nick'in geçmişini de öğreneceğimiz yeni sezonda rejimin fikir babalarından komutan Lawrence'ın kaçmak yerine kalıp göğüse göğüse çarpıştığını da göreceğiz. Serena ile Fred ise girdikleri bataklıkta çırpınmaya devam edecekler.


Bir sürpriz olarak Elisabeth Moss'un yönetmen sandalyesine de oturduğu 10 bölümlük yeni sezonun ilk üç bölümü 24 Nisan'da Hulu kütüphanesine yüklenecek. Son olarak dizinin 5. sezon onayını da aldığını belirtip sizi tanıtım filmiyle başbaşa bırakalım.




Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page