top of page

The Cranberries ile tekrar...


Hayatımıza, 1993 yılında, Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? albümü ile giren ve 94 yılında, Belfast sokaklarından görüntülere yer verdikleri klibiyle gönlümüzü fetheden Zombie'yi yayınlayan İrlandalı grup The Cranberries No Need To Argue albümünü tekrar basıyor.


Post-punk dokunuşlarla harmanladıkları alternatif rock müziklerini 90'lı yıllarda geniş kitlelere ulaştırmayı başarmış olan grup son olarak 8. stüdyo albümleri olan In The End'i geçtiğimiz yıl müzikseverlerle paylaşmıştı. Grubun solisti ve Zombie klibinde altına boyanmış aziz görüntüsüyle hafızalarımızda yer edinen Dolores O'Riordan'ı iki yıl önce aramızdan ayrılmış ve The Cranberries bu kaybın ardından bir veda niteliği taşıyan In The End'i çıkarmıştı.


Albümü tekrar elden geçiren grup No Need To Argue'yu Eylül ortasında yayınlamayı hedefliyor. Albümün bu tekrar sunumunda bizleri bazı sürprizler de bekliyor. Bugüne kadar stüdyodan çıkmamış bazı demoların yanı sıra, canlı konser kayıtları ve Zombie'nin bir remiksi ile üç de yeni The Cranberries şarkısı albümde yer alıyor.


13 görüntüleme0 yorum

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page