top of page

The Collection: Slash


Rock tarihinin ikonik isimlerinden biri ve bir nesli gitara başlatan Guns N' Roses'ın efsanesi Slash Gibson işbirliğinde bir kitap çıkarıyor.


Ocak 2023'e tarihlenen ve yayımına sayılı gün kalan Slash biyografisi The Collection: Slash adını taşıyor. Guns N' Roses yıllarıyla başlayıp Slash Snakepit ve ardından Velvet Revolver ile devam edine kariyerini ve ardından tek tabanca olarak müzik yaşamına devam eden Slash'ın kamera arkasındaki hikayesini bulacağımız kitap heybesinde bir çok rock müzisyeninin fotograflarını bulunduran Ross Halfin tarafından çekilmiş 300'den fazla fotograf ile o günleri okuyucuya taşıyor. Slash'ın dilden dile dolaşan gitar koleksiyonuna da yer verilen içerikte o günlerin şahidi farklı isimler ile yapılmış röportajlar da yer alıyor.


The Collection: Slash Gibson baş editörü Chris Vinnicombe tarafından kaleme alınmış. ve Slash hayranları ile gitar düşkünlerinin mutlaka sahip olması gereken bir kitap olarak özetleniyor. Slash ise hayatta en sevdiği şey olan gitarlar hakkında konuşacağı bir platform olarak gördüğü bu projeyi "uzun yıllar boyunca biriktirdiğim gitarların harika bir ifşası" sözleriyle tanımlıyor.


Kitabın Gibson sitesi üzerinden ön siparişle satışa çıktığını da unutmadan söyleyelim.



Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page