top of page

Taylor Swift: Miss Americana


Dizi ve film içeriğiyle rakiplerinden ayrışan Netflix belgesel içeriğini de her geçen gün daha da güçlendiriyor. Özellikle biyografi ve müzik belgesellerinde açık ara önde giden Netflix bir ismi daha kütüphanesine kattı. İlk gösterimini geçtiğimiz günlerde Sundance Film Festivali'nde yapan Taylor Swift: Miss Americana Netflix ekranlarında yayınlanmaya başladı.


Günümüzün en güçlü pop ikonlarından biri olan Taylor Swift'in yaşamını gözler önüne seren belgesel, The Departure ve After Tiller'dan tanıdığımız, Emmy ödüllü yönetmen Lana Wilson imzası taşıyor. Amerikan Müzik Ödülleri'nde 29 kez sahneye çıkıp ödülü kaldırmayı başarmış ve 10 tane de Grammy başarısı bulunan Swift'in kariyerindeki kilometre taşlarına odaklanan belgesel sanatçının kapalı kapılar ardındaki yaşamına da ışık tutacak. Şarkıcının 2018 sonrası medyadan uzak durduğu dönemi ve yeni albümü için yaptığı çalışmalarında yer alacağı Miss Americana Swift hakkındaki ikinci belgesel olacak. Önceki yıllarda yayınlanan Taylor Swift: Reputation Stadium Tur adlı begeselde Swift'in bir konser sürecini izlemiştik.


Aslında Miss Americana'yı daha önce izleme fırsatımız da olabilirdi fakat Swift eski plak şirketi Big Machine Records ile sorunlar yaşamış ve bazı şarkılarını belgeselde kullanamadığı için proje askıya alınmıştı.

Foto: Netflix

14 görüntüleme0 yorum

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page