top of page

Stranger Things 4'ten tadımlık


Joyce Ailesi'nin Hawkins'den ayrılmasıyla son bulan Stranger Things yeni ve final sezonundan tadımlık bir tanıtım filmi yayınlandı.


Bugüne dek hakkında pek bir bilgi edinemediğimiz ama dizinin yaratıcı ekibinin açtığı Instagram hesabı Stranger Writers'ın paylaşımlarından edindiğimiz ufak ipuçlarıyla beslendiğimiz yeni sezonun ilk bölüm adının Hellfire Club olduğunu öğrenmiştik ve "yeni yüzler arıyoruz" dedikleri bir paylaşım sonrası da küçük çetenin değişebileceği söylentileri ortaya çıkmıştı. Bu söylentiler 4. sezonun Hawkins'i istemeyerek de olsa terk eden Will'e odaklanacağı ve onun yeni bir arkadaş grubu ile yeni maceralara koşacağına dair düşünceleri beraberinde getirmişti. Tam hepimiz Will' odaklanmış ve soru işaretleri havada uçuşurken Netflix'in yayınladığı 50 saniyelik bir tanıtım filminde de Jim Hopper'ı Rusların kontrolünde olan karlı bir arazide demir yolu inşaatında çalıştırılan mahkumlar arasında görmüştük.


Stranger Things yapımcıları kısa kısa paylaştıkları bilmece gibi videolara bir yenisini ekledi. "Eleven, are you listening?" mesajıyla paylaşılan video bilmeceyi daha da zorlaştırır kıvamda. Her bir yeni tanıtım videosunda bizleri başka köşeye çeken ekip bu sefer Millie Bobby Brown'ın canlandırdığı doğa üstü güçlere sahip Eleven'ı sürdü önümüze.


Şimdilik Stranger Things'in 4 sezonundan bildiklerimiz bu kadar. Umarız bu uzun bekleyiş artık biter ve heyecanlı bir sezon olacağını umduğumuz 4. sezonu yakın zamanda izleme fırsatı buluruz.




Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page