top of page

Recouture'dan Air Max 95 yorumu


Uzun bir süre önce Converse yorumuyla bizi kalbimizden vuran zanaatkar Shun Hirose'nin Recouture'ü Air Max 95'e getirdiği yeni yaklaşımıyla çıktı karşımıza.


Eskimiş ayakkabıları tamir ederken kattığı yorumlar ile dikkatleri üzerine çeken ve sonrasında kendi atölyesi Recouture'ü kuran Hirose'nin hibrid tasarım anlayışı ile çıkardığı her ürün "bu bende olmalı" dedirtmeye devam ediyor. "Tochigi" derisiyle zenginleştirdiği her bir tasarımında ürünlere yeni bir görünüm ve karakter kazandıran Recouture özellikle New Balance'ın 35 yıllık bir geçmişe sahip 670 serisine getirdiği yorumla birçoğumuzun gönlünde yer etmişti.


Ürünlerinin hemen hemen hepsi çıktığı anda tükenen atölye, bu sefer de, Air Max 95'i mercek altına almış. Tüm bileşenlerini ayırıp kendi tercih ettikleri ve kalitesine inandıkları malzemeler ile baştan yaratan tasarımcılar, Recouture'ün alametifarikası da diyebileceğimiz şekilde, silüetin özellikle tabanını değiştirerek daha dikkat çekici kılmışlar. Sporcu kimliğinden arınarak daha şehirli olan Air Max yeni bir hayata sahip olmuş.


5 görüntüleme0 yorum

Комментарии


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page