top of page

Pet Shop Boys'dan bir yıllık ve bir yeni parça


Guinness Rekorlar Kitabı'nda İngiliz müzik tarihinin en başarılı ikilisi gibi bir payeye sahip olan Pet Shop Boys yeni teklisini duyurdu.


İlk olarak öncü parça olarak Burning The Heather ile ortaya çıkan 2020 tarihli Hotspot albümü sonrası çıkacakları turne karantina günlerinde heba olan İngiliz ikili Cricket Wife adlı yeni teklileriyle çıkageldi. Neil Tennant'ın bir şiirinden yola çıkan ikili orkestral bir sosla harmanlamış Cricket Wife'ı. Chris Lowe'un klasik anlamda enstrümantal bir parça olarak yazdığı tekli pandemi ve karantina şartlarında ikilinin birbirinden uzak kendi evlerindeki kayıtların bir araya getirilmesiyle ortaya çıkmış. Grup bu güzel sürprizi tek başına da bırakmamış. Lowe ve Tennant 80'li yıllara damgasını vuran West End Girls'ün eve kapandıkları günlerde kaydettikleri bir versiyonunu da Cricket Wife ile birlikte yayınladılar.


Cricket Wife, aynı zamanda, ikonik ikilinin o yılı nasıl geçirdiklerine dair bilgileri paylaştıkları Annually kitap serisinin 2021 edisyonunu da kutluyor. İkilinin pandemi sürecini nasıl geçirdikleri, eve kapandıkları günlerin üretim süreçlerine etkilerini anlattıkları 2021 edisyonunda ikilinin yaşadıklarını fotograflar eşliğinde okuyacağız.


Annually 2021'i bu bağlantıdan sipariş edebilirsiniz.



Opmerkingen


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page