top of page

P!nk: All I Know So Far

Amazon Prime üzerinden yayınlanacak olan P!nk: All I Know So Far belgesilinin tarihi açıklandı.

2000 yılında çıkardığı R&B soslu ilk solo albümü Can't Take Me Home ile Billboard listelerinin üst sıralarında uzun süre kalmayı başaran, Moulin Rouge filmi için Christina Aguilera, Mya ve Lil' Kim ile seslendirdiği Lady Marmalade ile müzik gündemini alt üst eden Pink Get The Party Started, Just Like A Pill gibi bir çok hit şarkısıyla 2000'li yıllara damgasını vurmuştu.


2018'de çıktığı Beautiful Trauma Dünya Turu dönüşü Hurts 2B Human albümünü çıkaran sanatçı pandemi sürecini de belgeselini hazırlamakla geçirmişti. Sanatçı Instagram hesabından yapmış olduğu açıklamada belegeselin 21 Mayıs'da Amazon Prime içeriğine dahil olacağını açıkladı.


Belgesel sanatçının Beutiful Trauma albümü için çıktığı turnenin yanı sıra Pink'in ünlü olma sürecini, patron, eş, anne ve bir icracı olmayı dengelemeye çalıştığı dönemde yaşadıklarını konu alıyor. Kişisel materyallerle birlikte ışıltılı dünyanın perdelerini aralayarak sahne arkasında olup biteni de anlatacak olan P!nk: All I Know So Far'da Pink'in çocukları da yer alıyor.


Belgeselin yönetmen koltuğunda gördüğümüz isim ise 2017 tarihli müzikal The Greatest Showman'in yönetmeni Michael Gracey. Yönetmen aynı zamanda P!nk: Walk Me Home klibini de çeken isimdi.

Comentários


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page