top of page

Nike Flyknit "Bronzine" üçlüsü


Nike Air Max Fyknit Ventura Bronzine

Bu soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacak üç yenei Flyknit modeli ile çıktı karşımıza.


Flyknit ailesini üç yeni modelle genişleten Nike belli ki 2024 yılında bu seri üzerinde epey duracak. "Bronzine" adı verilen üçlüde Air Max Flyknit Venture, Flyknit Heaven ve Bloom silüetleri yer alıyor.


Son yıllarda sıklıkla rastladığımız abartılı taban anlayışına sahip her üç modelden Ventura paslı pembe denilen çamurluk ve neon yeşili, topuğu da çevreleyen sıradışı bağcıklarıyla dikkat çekiyor. Kapitone görünümlü yastık hissi uyandıran kabartılı yaka kısmı ise sıcaklık hissini nirvana seviyesine ulaştırıyor.


Üçlünün ortak tasarım dili altın ve bronz tonlarına sahip üst yüzeye sahip olması. Bloom'da bu yaklaşımdan oldukça payını almış. Ventura'da olduğu gibi modeli sarmalayan bağcık sistemine sahip olan Bloom diğer iki modele göre daha sakin bir karakter ortaya koyuyor.


Flyknit Heaven ise abartılı siyah bir taban üzerinde duran bir çorap görünümüne sahip ama bu çorap ayağınızı sıcak tutacağını sizi ilk bakışta hissettiriyor. Bağcıksız yapısına rapmen büzülebilen bilek kısmı ili fonksiyonel bir kolaylık da sunan Heaven ben farklıyım demek isteyenler için benzersiz bir ürün.


Nike Flyknit Bronzine serisi şubat 2024'te satışta olacak.


Nike Fyknit Heaven Bronzine

Nike Fyknit Heaven Bronzine

Nike Fyknit Bloom Bronzine

Nike Fyknit bloom Bronzine

Nike Fyknit Bloom Bronzine

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page