top of page

Nike Dunk Low "Camo Pack"


Özellikle sokak modasına seslenen markaların vazgeçemediği desenlerden biri olan "kamuflaj" bu sefer bir Dunk Low üzerinde. Hemen hemen her sezona kamuflaj desenli bir ürün bırakan Nike tasarım ekibi "Camo Pack" adını verdikleri seri siyah ve beyaz ağırlıklı birbirinden güzel iki üye ile birlikte geldi.


Siyah ağırlıklı modelde desenin doğasında bulunan "fazlalığı" ayakkkabıların her bir tekini eşsiz hale getirecek şekilde asimetrik bir kullanımla sunan Nike "karmaşıklık" üzerine giderken beyaz modelde bu karmaşayı sönümlendirerek geniş yüzeylerde tasarımın nefes almasına izin vermiş.

Her iki modelde de "swoosh"ta kullanılan rengi alt tabanda da kullanan tasarımcılar orta tabanda beyaz kullanımıyla kontrastı belirgin kılmışlar. Alıştığımız kamuflaj tonlarının arasına serpiştirilmiş dikkat çekici tonlarla zenginleştirilmiş desenleriyle dikkatleri üzerinde toplayan modeller "durduğunuz anda bile nasıl öne çıkabileceğinizi" gösterir nitelikte.


Bir güzellikte "Camo Pack"in bebekler de dahil olmak üzere tüm aileye yönelik raflara çıkacak olması. 26 Ağustos'ta satışta olacak çoklu paketin fiyatının ise 100-130 $ olması bekleniyor.




Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page