top of page

Nike bu sefer bambaşka


Nike sıradışı ve çığır açıcı ayakkabısı Go FlyEase'i tanıttı. Bu yeni nesil ayakkabı ellerinizi kullanmadan hızlı ve kolay bir şekilde giyilebiliyor.


Go Flyease Nike'ın 5 yıla yakın süredir geliştirdiği, çekme kabloları ve fermuarlı yapılarıyla kullanımı kolaylaştıran Flyease hattının geliştirilmiş versiyonu. Nike'ın inavosyon ekipleri tarafından öncelikle engelli bireyler göz önünde bulundurularak tasarlanmış. El yardımı olmadan giyip çıkarabildiğimiz ürün günlük rutinimize kolaylık getirmeyi hedefliyor. Go Flyease gerilebilen bandı ve çift sabitleme mekanizmasıyla ayakkabıyı sabit ve açık bir pozisyonda tutuyor. Tabanın arkasına basarak sistemi kilitleniyor, dayanağa bastığınızda ise tekrar açılıyor. Çekme bantları ve fermuarlı modelleri ile bağcıklı yapıdan sıyrılmayı başaran Nike geliştirdiği bu yeni menteşeli yapıyla Flyease ailesini daha da sadeleştiriyor.


Bu yeni ve farklı ürün sporculara getirdiği rahatlık kadar, hamileler, yaşlılar ve ileride olası küçük modelleri ile çocuklara da özgürlük getirecek gibi görünüyor.


Ürün 15 Şubat'ta satışa çıkıyor.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page