top of page

Nick Cave'den bir otobiyografi ve bir sergi


Nick Cave dünyasına görseller ve kelimelerle dolu bir yolculuğa hazırlanın, çünkü Stranger Than Kindness: The Nick Cave adlı bir kitap ve sergi geliyor.


Nick Cave otobiyografisi olacak çalışma oldukça kapsamlı bir proje. İsmini Your Funeral, My Trial albümündeki bir şarkı da olan Stranger Than Kidness'tan alan sergi Mart 2020'de Kopenhag'da sanatseverlerle buluşacak. Bu otobiyografide neler olacak derseniz, Nick Cave'in hayatından kesitler, ilham kaynakları, gizli kalmış fotograflar, yerleştirmeler, el yazısı şiirler, kişisel eşyalar ve kendi koleksiyonundan 300 eser yer alacak. Sanatçının kişisel dünyasına açılacak olan bir kapı olarak tanımlayacağımız sergide Cave'in grup arkadaşı Warren Ellis'in, bu etkinlik için, bestelediği şarkılar da yerleştirmenin bir parçası olarak ziyaretçilerle buluşacak.


Sergi Kopenhag sonrası bir tura çıkacak mı bilinmez ama kitap için kütüphanemizde bir yer ayırmak güzel olacak. 45$'dan satışa çıkacak olan kitap için yayıncı firma "hayatımızı neyin biçimlendirdiğini ve kim olduğumuzu sorgulayan, yaratıcı ruhun merakına ve gücüne odaklanıyor" diyor.

13 görüntüleme0 yorum

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page