top of page

New Balance x J. Crew


Uzun zamandır işbirliği ve dirsek teması içinde olan Amerikalı giyim markası J. Crew ve New Balance kullanıcı tarafında oldukça ilgi gören 2002R ailesini 6 yeni renk ile yinelediler.


Ağustos ayında 997H için bir araya gelen ikili hepsi birbirinden farklı hedef kitleye seslenen koleksiyonda renklerin yanı sıra farklı malzeme kullanımıyla da çeşitliliği arttırıyor. Süet kullanılan versiyonların daha çok ilgimizi çektiğini açıkça söyleyebileceğimiz koleksiyon New Balance'ın75 yılı aşan birikimden elde ettiği teknolojiyi etkileyici bir silüetle harmanlıyor.


Ten rengi ve kahve tonları ağırlıklı Rain Cloud / Prism Purple modeline aşık olduğumuzu da baştan söyleyelim. Baskın pastelimsi tonlarda kullanılan mavi ve morun yer yer patlatıldığı model gri ve mor bağcıklarıyla birlikte sunulurken bu kadar dikkat çekmek istemiyorum diyenler için gece mavisi ve derin bir mor tonunun baskın olduğu Night Tide / Au Lat tam size göre diyebiliriz. Bir diğer seçeneğiniz ise bulut grisinin hakim olduğu ve pembe ile morun kendini göstermekten çekinmediği Rain Cloud / Prism Purple. Koleksiyonu tamamlayan diğer üçlü ise daha alışılagelmiş görünümleriyle White / Red / Silver, Black / Green .ve Sulphur.


J.Crew internet sitesi üzerinden 20 Eylül'den itibaren sipariş edebileceğiniz modellerin satış fiyatı ise 130 $.






Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page