top of page

Muse geri döndü ama biraz farklı...


"Üzerinde çalıştığımız şeyleri sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" sözleriyle gelen yeni Muse şarkısı Won' Stand Down yayında...


Videosuyla birlikte ortamlara düşen parça anlaşılan o ki bir albüm öncüsü. Öyle bir öncü ki vokallerinden gitarına kadar sıradışı bir Muse albümünün bizi beklediğini bağıra bağıra anlatıyor.

1994'te kurulmalarının ardından 8 stüdyo albümüne imza atan ve Grammy ile taçlandırılan gruptan duymaya alışık olmadığımız sert "synth" ve gitar "riff"leriyle bezenmiş Won't Stand Down bize yeni bir Muse deneyimi sunuyor. Notalardaki sertliğini marşı andıran vokalleriyle güçlendiren parçanın distopik ortamda geçen Jared Hogan imzalı videosu da parçanın ruhunu tamamlıyor.

Won't Stand Down Matt Bellamy tarafından her türlü ortamda zorbalara karşı zemininizi korumakla ilgili bir şarkı olarak tanımlanıyor. Bir başkaldırı betimlemesi de diyebileceğimiz şarkı grupça "kendinizi zorlamadan sosyopatik manipülasyondan korumak, zorluklarla ve saldırganlıkla yüzleşmek" sözleriyle özetleniyor.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page