top of page

Michael Knight'ımız bizim...

Gaz lambası kadar geriye gitmeyeceğiz ama Netflix'in, Hbo'nun olmadığı yıllardı, hayatımızda tek bir kanal var. Televizyonda toplasan iki ya da üç kahramanımız vardı. Birisi de Michael Knight. Kahraman dediysek öyle pelerini filan da yok, konuşan bir arabası ve deri montu var.


Nasıl bağladıysa bizi kendine müziği bile hala kulağımızda. Bir ara turuncu mayosunu giyip Los Angeles kumsallarında cankurtaranlık yapmış olsa bile, David Hasselhoff bizim için hep Michael Knight olarak kaldı.


David Hasselhoff 80'li yıllardan beri hep hayatımızdaydı ve hep üretkendi. Berlin Duvarı'nın yıkılışı ardından seslendirdiği ve birleşen Almanya'da dönemin çığlığı haline gelen Looking For the Freedom'ından bahsetmeden geçemeyeceğimiz sanatçı, müzik kariyerine, eylül başı tanıttığı Open Your Eyes ile devam ediyor.


Albüm ile duvarın yıkılışının 30. yıldönümünü kutladığını belirten sanatçı, albümde Amerika, Almanya ve İngiltere'den bir çok müzik kültürünü de bir araya getirmiş.


Müzikal olarak ne yapmış olursa olsun, videoyu beş saniye izleyince Michael Knight'ı görmeye başlıyoruz ve ortam buram buram 80'ler kokmaya başlıyor.


7 görüntüleme0 yorum

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page