top of page

Maya Hawke ve albümü Blush


Stranger Things sonrası, oyuncu kadrosundan, rüzgarı arkasına alan genç oyuncular birer birer albümler çıkarmıştı. Dizide Steve Harrington'ı canlandıran Joe Kerry zaten dizi öncesi de müzikle haşır neşir oluyordu ama dizi sonrası çıkardığı tekli ve albümlerle adından söz ettirmeye devam etti. Kerry en son Roddy adlı bir tekliyle çıkmıştı karşımıza. Eleven'ı canlandıran Millie Bobby Brown da Youtube üzerinden, aralarında Adele gibi sanatçıların da olduğu, bir çok "cover" yapmıştı.


Son albüm haberi de Maya Hawke'dan geldi. Uma Thurman ve Ethan Hawke'ın kızı olan güzel oyuncudan gelen bu yeni albümün adı ise Blush. Haziran ayının ortalarına doğru Mom + Pop etiketiyle çıkacak albümde 12 şarkı yer alıyor.


Hawke, albümden ilk teklisi By Myself'i, "herkese merhaba, umarım herkes sağlıklı yiyecekleri ve tuvalet kağıtlarıya (yeteri kadar) güvende ve sağlıklıdır... sevdiklerinizle birlikte ama sosyal mesafenizi koruyarak." sözleriyle duyurdu. Sanatçı By Myself'i "kendiniz hakkında sahip olduğunuz fikirleri diğer insanlara yansıtmak" olarak özetlerken, albümün ise hayatındaki insanlara gizli mesajlar içerdiğini ekliyor.


Albümün ürün gelirleri ise Food Bank New York'a bağışlanıyor.


9 görüntüleme0 yorum

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page