top of page

Lego x Porsche


Geçtiğimiz aylarda çıkardığı Fiat 500, Lamborghini Sián FKP 37 replikalarıyla araba düşkünü ve koleksiyon parçalarını seven tüketicilerini ihya eden Lego'nun son sürprizi bir Porsche oldu.


1580 parçadan oluşan bir Porsche 911 RSR modelini tuğlalarıyla oluşturan iki dev marka kültürlerinin artık bir parçası olmuş detaycılıklarını da replikanın her ayrıntısına işlemişler. Mükemmelliğin özünü kutlayan bir model olarak tanımlanan replika hareketli pistonlara sahip, 6 silindirli boxer motoruyla da göz kamaştırıyor. Ürün yükseltilmiş arka kanadı sayesinde aerodinamik bir yapıya da sahip. Ayrıntılarıyla aklımızı başımızdan alan kokpitinde ise radar ekranı ve yangın söndürme sistemi de unutulmamış. Bir çok Technic ™ ürününde olduğu gibi Lego inşaatçılarını mühendislik dünyasıyla tanıştıran model içerdiği gerçekçi hareket ve mekanizmalar ile de koleksiyonerleri kendine çekecek gibi duruyor. Daha gerçekçi bir görünüme sahip olabilmesi için ürünün yapıştırmaları da kutuya eklenmiş.


42096 numaralı Lego Porsche 911 RSR Siyah telli jantları, gerçekçi ön ve arka farları, genişletilmiş arka difüzörü, özel tasarlanmış yan aynaları, çalışan direksiyonu ve diferansiyeliyle incelemeye doyamacağımız bir ürün olmuş. Bu LEGO® Technic ™ modeli, sürükleyici ve ödüllendirici bir yapım deneyimi sağlamak için tasarlanmış. Model 50x 20x13 cm'lik ölçülere sahip.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page