top of page

Lego x Nintendo ve Super Mario


Bir güzel işbirliği haberi de Nintendo ve Lego'dan geldi. Super Mario evrenini sanallıktan çıkarıp insanların fiziksel etkileşime geçebileceği bir dünyaya uyarlama düşüncesiyle bir araya geldi iki dev marka.


Ortak paydaları oyun tutkusu olan Nintendo ve Lego ne bir video oyunu ne de geleneksel bir Lego seti tasarlamışlar. Oyun oynayan kişiye parkurunda gezerken para da toplatan bu etkileşimli set yeni bir ürün gamı olarak tanımlanıyor. Her iki markaya da yeni bir yol çizen bu yaklaşım çocukların hem Mario hem de tuğlalar ile farklı bir deneyim elde etmelerini hedefliyor.


Lego Group'tan Julia Goldin yaptığı açıklamada etkileşimli ve sosyal Lego oyunu ile Mario'yu fiziksel dünyaya getirmekten dolayı çok heyecanlı olduklarını belirtirken milyonlarca çocuğa en sevdikleri karakterle kendi yarattıkları ve kendi kontrollerinde bir oyun deneyimi sunduklarını ekledi.


Nintendo'dan Takashi Tekuza ise yeni yarattıkları bu seti farklı bir oyun stili olarak tanımlıyor ve Mario dünyasını özgürce inşa ettiğiniz ve yarattığınız dünya da Mario ile oynadığınız yer sözleriyle özetliyor.



6 görüntüleme0 yorum

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page