top of page

Konu Freddie Mercury, başlık atmak çok zor, sizi içeri alalım, başlığı kendiniz atın

Freddie Mercury'nin "bir sürü fikrim, Queen'le birlikte yapamayacağım ve keşfedilecek bir sürü müzikal alan vardı" sözleriyle özetlediği solo kariyeri Never Boring adı altında derlendi ve 11 Ekim'de raflarda yerini alıyor.


11 parçadan oluşan koleksiyonda 3 CD, 1 Blue-Ray, 1 DVD ve bir de 120 sayfalık fotograf albümü yer alacak. Albümde Freddie Mercury'nin az bulunur ve bugüne kadar yayınlanmamış fotograflarının yanı sıra, Rami Malek'ten de bir girizgah yer alıyor. CD'lerden, efsane müzisyenin, Mr. Bad Guy ve Barcelona solo albümleriyle birlikte unutulmaz solo performanslarını dinlerken, Blue-Ray'de ise konserlerinden ve hayatından kesitleri izleyeceğiz.


Bu bir haftalık süreci sabırsızlıkla beklerken sıkılmamamız için Hollywood Records tarafından bir de video yayınlandı. 1985'te yayınlanan Mr. Bad Guy albümünün en hit şarkılarından biri olan Living On My Own için 35 mm çekilmiş olan video 4K izlenecek şekilde tekrar elden geçirilmiş.


Living On My Own videosunun tartışmalı bir geçmişe sahip olduğunu da belirtelim. Freddie Mercury'nin 39. yaşgününde, Münih'in ünlü kulübü Old Henderson'da verdiği, aralarında Brian May , Mary Austin, Boy George gibi davetlilerinde olduğu, partide çektiği görüntülerin yer aldığı video CBS Records'un başkanı Walter Yetnikoff tarafından engellenmişti. Birleşik Krallık müzik listelerindeki performansını etkileyeceği düşüncesiyle yayınlanmayan video, sanatçının ölümün ardından, 1993 yılında, No Brothers remiksi ile yayınlanmış ve şarkı dünya çapında hit olmuştu.


12 görüntüleme0 yorum

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page