top of page

Kimler Punk sever?


İzleyenler bilir, bugünlerde Netflix ekranlarında gösterimde olan Uysallar'ın orta yaş bunalımındaki baş karakteri Oktay elinde bir kasetle bara girer ve barmenden çalmasını ister. Oktay'ın yaşadığı kaos ve isyanı dışavurmak için seçtiği bu kaset bir Sex Pistols albümüdür. Punk kültürün en ikonik grubu Sex Pistols'ı konu alan bir dizi de 31 Mayıs'da Disney+ ve Fx ekranlarında yer alacak.


Sırtını grubun gitaristi Steve Jones'un 2016 tarihli otobiyografisi Lonely Boy: Tales From a Sex Pistols'a dayayan Pistols adlı yapım Trainspotting efsanesine imza atan Danny Boyle tarafından yönetilmiş. Adını en son Elvis'de gördüğümüz Moulin Rouge, The Great Gatsby ve Romeo + Juliet'in yaratıcı ismi Craig Pearce'in kaleme aldığı Pistols bizleri 70'lerin Londrasına götürecek. Punk'ın ve ona paralel olarak Sex Pistols'ın yükselişine odaklanan dizide Steve Jones'u The Society'den tanıdığımız Toby Wallace canlandırırken ona eşlik edecek isim ise canımız Arya Starck'ı hayat veren Maisie Williams.


Bu arada grubun 76 ve78 yılları arasındaki hit parçalarından oluşan The Original Recordings adlı bir derlemenin de 27 Mayıs'ta satışa çıkacağını belirtelim.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page