top of page

Keanu Reeves'li çizgi roman BRZRKR'in ilk sayısı çıktı


Dolu akbil ile dolaştığı metrolarda görmeye alıştığımız Keanu Reeves'in yaratıcı ekibinde de yer aldığı BRZRKR çizgi romanının ilk sayısı yayınlandı. Üstelik çizgi roman Keanu Reeves'in bir bankta düşünceli düşünceli otururken çekilmiş ve üzerinde bolca espri yapılan fotografına da gönderme de içeriyor.


Folklords ve Justice League of America'nın yaratıcılarından Harvey ödüllü Matt Kindt ve Captain America'nın arkasındaki isim Ron Garney ile ailemizin naif yakışıklısı Keanu Reevus tarafından ortaya konan hikaye Berzerker adlı ölümsüz bir savaşçının asırlar boyu süren mücadelesini konu alıyor.


Keanu Reeves'in aynı zamanda başrol karakteri de olacağı seride süper kahramanımız geçmişle gelecek arasında yolculuklar yapacak. Bizlere bolca aksiyon sunacak olan Brzrkr önlenemez bir güce sahip bir öfke makinesinin tekrar ölümlü bir canlı olmanın yollarını ararken Amerikan Hükümeti ile yolunun kesiştiği bir serüveni okuyucuyla buluşturacak


Boom Studios tarafından üretilen seri de Kindt ve Garney'in yanlız olmadığını belirtelim. Çizgi roman dünyasının en önemli ödüllerinden olan Eisner ve Harvey ödüllerinde adaylığı bulunan Bill Crabtree ve on parmağında on marifet isimlerden biri olan, Hellboy'a da imza atmış, Clem Robins de serinin mutfağında ter dökmüş isimler arasında.


BRZRKR serisi eylül 2021, nisan ve eylül 2022'de 4'er bölümden oluşan 3 cilt, toplam 384 sayfalık bir set olarak da çizgi roman severlere bir koleksiyon parçası olarak sunulacak. Eğer siz de bu seti arşivizinde görmek isterseniz çizgi romanı Kickstarter bağlantısı üzerinden fonlayabilir ve ön siparişinizi verebilirsiniz.


Commentaires


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page