top of page

Kasina x Nike


Kore'nin en büyük sokak giyim markalarından biri olan Kasina da Nike ile Dunk Low işbirliğine giden markalardan biri oldu. Profesyonel kaykaycılardan EunHyuk Lee'nin markası Kasina'nın 80'li yıllarda başlayan Kore'nin gelişimine göndermeler içeren tasarım dili o günlerdeki büyüme sürecinin simgesi olarak kabul edilen otobanlar üzerine kurgulanmış. Busan ve Seoul arasındaki otoyolu temel alan Kasina tasarımcıları bu iki şehrin adlarını da ayakkabıları sağ ve sol teklerinin tabanlarına işlemişler. Dil ekitetleri, topukta yer alan Kasina markalamasıyla işbirliği vurgulanan modellerin yeşil olanında Gyeongbu Otobanı'nı çevreleyen yeşillik vurgulanırken, endüstriyel mavinin ağırlık verildi versiyonda ise 80'li yıllardaki Kore taşımacılığına atıfta bulunulmuş.


Modeller süet katmanlandırmayla zenginleştirilmiş deriden üretilmiş. Kırık beyaz bir orta tabanın siyah kauçuk tabanla tamamlandığı Dunk Low sonbahar 2020 koleksiyonunun bir parçası olarak tasarlanmış.


Neptün yeşili olan model 18 Eylül'de sadece Kasina üzerinden satışa çıkarılacak, mavi renkli model ise 25 Eylül'de hem Kasina hem de Nike SNKRS'dan satın alınabilecek.


Comentários


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page