top of page

Kanye göğe yükseliyor


Sunday Service günleri ile kendi nirvanasını yaşayan Kanye West kimsenin beklemediği bir şovla Paris Moda Haftası'nda boy gösterdi. Bir müzik ibadeti olarak sunulan ve West'in kendince bir elçilik rolü üstlendiği ayin tadındaki gösterisi Théatre Bouffes Du Nord'da gerçekleşti. Sarah Andelman, Simon Porte Jacquemus, Jean Touitou gibi bir çok moda dehasının yanı sıra, önde gelen editörler ve periferik moda düşkünlerinin yer aldığı etkinlik sabahın sekizinde gerçekleşmesine rağmen yoğun bir ilgiyle karşılandı.


Kanye West'in şarkılarının gospel versiyonlarını sunan koroda West de yer aldı. Koroyla birlikte oldukça sade, bej, artık klasikleşmiş, kıyafetleri giyen Kanye West ön planda olmayarak mütevazilik mertebesine de göz kırptı. Masif ahşaptan, cilasız, gösterişten uzak bir piyanonun da yer aldığı gösteri adeta İsa'nın ahşap kadehine bir gönderme gibiydi. Moda şovlarına nazaran toplayıcı ve bir araya getirici dairesel bir formda gerçekleşen etkinlik bir ritüel haline gelmesi ve kutsal bir ayin görüntüsü ile de akıllara kazındı.


Etkinliğin bir başka dikkat çeken yönü ise Kanye West'in ayağında daha önce hiç görülmemiş bir Yeezy modeli olmasıydı. Önümüzdeki günlerde çıkacak Yeezy 8'in ilk defa gün yüzüne çıkmış oldu.

Foto: @booth twitter

16 görüntüleme0 yorum

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page