top of page

Jordan Delta SP "Vachetta Tan"


Jordan'dan füturistik bir modelle karşınızdayız bugün, Delta SP "Vachetta Tan"... El işi ve yüksek teknolojinin bir arada kullanıldığı model silueti ilk olarak Clot'un kurucusu Edison Chen tarafından yaratılan siluetin yeniden yorumu. Basketbol ve koşu ögelerinden ilhamla bir hibrid olarak tasarlanan Delta SP estetik yapısıyla günlük bir alternatif olmaya da göz kırpıyor.


Düşük kesimi, balık sırtı taban, Jumpman logosu ve Jordan'ın forma numarasına gönderme yapan ve seri numarası gibi duran "000 23" vurgusuyla eşsiz bir ürün "Vachetta Tan".


Teknik kısmına gelecek olursak, tamamen konfora odaklanan versiyon duyarlı yastıklamayla birleşen peluş desteği, ayak altını rahatlatıcı ve kavrayıcı React köpük malzeme ve tüm taban boyunca uzanan esnek TPU kaplamaları ile eldiven hissi veren bir yapıya sahip. Süet ve nefes alabilen delikli yapıya sahip sentetiğin bir arada kullanıldığı ürün dil ve topuk kısmındaki ekstra dolgu ile de koruyucu karakterini öne çıkarıyor. Diğer Jordan ürünlerine oranla markalamanın minimumda bırakıldığı Delta SP serisi dikişleri, bağcık tutucuları, asimetrik dil ve topuk çekicileri ve topukta kullanılan siluet şeklinde kullanılan logosuyla da farkını ortaya koyuyor.



11 görüntüleme0 yorum

Opmerkingen


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page