top of page

Jason Statham ve Guy Ritchie tekrar bir arada

Güncelleme tarihi: 10 Eki 2019

Daha önce adı Crush Truck olarak açıklanan Miramax projesi Vigilance, Los Angeles'ta, zırhlı araçlar üreten bir firmada çalışan ve kendini bir soygun planının ortasında bulan bir kadının hikayesini anlatacak. Le convoyeur'ün tekrar çekimi olacak filmin farklı zaman aralıklarında ve karakterlerin bakış açıları arasında zihin bükücü bir deneyimi hedeflediğini de belirtelim.


Filmin hazırlıkları devam ederken oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Deadline haberine göre Jason Statham ve Guy Ritchie Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatch sonrası 3. kez bir araya gelmeye hazırlanıyor.


Guy Ritchie projeyle ilgili olarak "bu hikayeyi filmleştirmek ve hala dizleri tutarken Jason'la çalışmak için sabırsızlanıyorum" derken Miramax CEO'su Bill Block ise "ikinci kez birlikte çalışacağımız Ritchie ve Jason'la bir araya gelmek bir ayrıcalık. Onların uzun zamana yayılmış olan arkadaşlıklarının tonunun ve lezzetinin gerçek bir klasiği dirilteceğini tahmin ediyorum" diyerek filmden beklentilerini ortaya koymuş.


Filmin gösterim tarihi henüz belli olmamakla birlikte bir intikam hikayesi ve aksiyon-gerilim türünde olacağı konuşuluyor. Her ne kadar projeye Vigilance desek de, son olarak şunu da söylemeliyiz ki filmin adı hala netleştirilmiş değil.


7 görüntüleme0 yorum

Commentaires


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page