top of page

Hopkins'li Zero Contact...


En son The Fatler'da izlediğimiz ve her zamanki üstün performansıyla Oscar'ı evine götüren Anthony Hopkins Westworld sonrası bir kez daha bir bilimkurgu ile karşımıza çıkıyor.


Milyarder Finley Hart'ın oğlu ve kendisine bağlılığından emin olduğu dört kişiye bıraktığı video ile başlayan hikayemiz Hart'ın sahip olduğu veri madenciliği firmasının ürettiği dünyanın sonunu getirebilecek bir icadın yeniden etkinleştirilmesini konu alıyor. Oğul Hart ve 4 arkadaşı bekleyen soru işareti ise üstlendikleri bu görevin insanlığa yardımcı olacağı mı yoksa yaşamı tamamen yok edeceği midir? Her biri dünyanın farklı köşelerinden yaşayan kahramanlarımız zaman yolcuğunu da mümkün kılacak bu görev sırasında yapay zeka ile temasa geçiyorlar ve ardından hepsinin başına talihsizlikler gelmeye başlıyor. Gerçekle olan bağları gitgide azalan 5'li sorunun çözümü uzadıkça kendilerini daha da karmaşık bir problemin içinde buluyorlar.


27 Mayıs'ta gösterime girecek olan Zero Contact'ın bir üçlemenin ilk filmi olduğunu da belirtelim. Filmin yönetmeni Rick Dugdale kamerayı elinden bırakmadan Zero Contact: The Reset ve Zero Contact: Pole to Pole'un çekimlerine de devam ediyor. Cam Canon tarafından kaleme alınan yapımda Hopkins'e eşlikeden isimler ise Lilly Krug, Adrian Holmes, Chris Brochu, Aleks Paunovic ve Tuva Novotny.


Commenti


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page