top of page

HBO tabağı sıyırmaya devam ediyor


Game of Thrones'dan elde ettiği başarının tadı damağında kalmış olacak ki HBO seriden türettiği yan hikayeleri genişletmeye devam ediyor.


İçeriklerini sürekli taze tutmak zorunda kalan yayıncıların, sırtlarını sağlam bir duvara yaslayarak, sıklıkla başvurdukları bir yöntem olarak kullandıkları yan hikayelerden biri olacak diziler Game Of Thrones hikayesinin öncesini anlatacak.


Tales of Dunk and Egg ve House of Dragons siparişlerini hali hazırda R.R. Martin'e vermiş olan HBO birinin ismi belli olmasa da diğer iki serinin 9 Voyages ve 10.000 Ships adını alacağını açıkladı.


Rome'un yaratıcılarından biri olan Bruno Heller'ın yazdığı 9 Voyages Deniz Yılanı, Gelgitlerin Efendisi Velaryon Hanesi'nin lideri Lord Coryls Velaryon'un hikayesini anlatırken, 10.000 Ships ise Dorna Krallığı'nın atalarından, gözüpek savaşçı Prens Nymeria'yı odak noktasına alacak. Bizleri Game of Thrones'dan 1000 yıl öncesine götürecek olan 10.000 Ships yan hikayeleriyle birlikte epik dramanın en eski anlatısı olacak.


Adı henüz açıklanmamış olan ama Flea Bottom olarak tahmin edilen üçüncü seri ise Kings Landing'in arka sokaklarında geçen bir hikayeyi ekranlara taşıyacak. Yaratım sürecinde olan üç dizi için henüz bir çekim ve yayın tarihi belirtilmiş olmasa da çekimlerine başlanmış olan House of Dragon'un belirli bir yol katetmesinden sonra yeni dizilere "kamera" deneceği tahmin ediliyor.


Opmerkingen


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page