top of page

Guy Ritchie'nin centilmeni


Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatch ile zihnimizde dalından koparıp yemişçesine bir tat bırakmış, King Arthur: Legend of the Sword ve Sherlock Holmes gibi büyük bütçeli yapımlarla konserve tadına koşan ve her ne kadar gişede milyar dolarlık hasılata ulaşmış olsa da Disney için çekmiş olduğu Alaaddin ile de "fast food" kıvamına gelen Guy Ritchie The Gentlemen ile eski günlerine dönmeye çalışıyor. Şaka bir yana, Guy Ritchie'yi eleştirmek haddimize değil ama teşbihte hata olmaz diyelim ve ekleyelim, Guy Ritchie denince aklımıza ilk gelen filmlerin yönetmenini de özlemedik desek yalan olur.


Tekrar filme dönecek olursak, Toff Guys, Bush gibi isimler düşünülen ve en son The Gentlemen'da karar verilen film yönetmenin karmaşık kurgulu, bol aksiyonlu filmlerine bir dönüş olarak tanımlanıyor.


Charlie Hunnam, Hugh Grant, Matthew McConaughey, Colin Farrell gibi isimleri bir araya getiren The Gentlemen emekliye ayrılmaya karar veren bir mafya babasının başına gelen karmaşık olaylar zincirini beyaz perdeye taşıyor.


Filmin 2020'de gösterime girmesi bekleniyor.


18 görüntüleme0 yorum

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page