top of page

George R.R. Martin üretmeye devam ediyor


Dur durak bilmeyen isimlerden biri de George R.R. Martin. Özellikle Game of Thrones sonrası kapısı bolca çalınan yazar HBO için yeni bir bilim kurgu serisi için kolları sıvamış durumda.


Özellikle Game of Thrones sonrası serinin yan hikayeleri ile başını kaşıyacak vakti olmayan R.R. Martin halihazırda G.O.T için yeni bir kitap, bir animasyon ve bizi seriden 300 yıl öncesine götürerek Targaryan Hanedanlığının hikayesini anlatacak House of the Dragon üzerinde çalışıyordu. Görünen o ki ünlü yazar üretmeye ara vermeksizin devam edecek.


Bir arada olmaktan mutlu gözüken HBO ve Martin'in yeni projesi ise Roger Zelazny'nin 79 tarihli romanı Roadmarks'ın uyarlaması olacak. Georfge R.R. Martin'in Kalinda Vazquez ile birlikte ortak yapımcılığını üstleneceği bilimkurgu zaman içinde yolculuğa imkan sağlayan çıkışlara sahip bir yolun hikayesini anlatıyor.


Serinin çekim ve yayın tarihi henüz açıklanmamış olsa da olası tarih 2022 gibi gözüküyor zira yazının başında da belirtiğimiz gibi George R.R. Martin'in önce masasındaki projeleri biraz hafifletmesi gerekiyor.

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page