top of page

Fabio Viale'den Truly


Heykelleri üzerine yaptığı dövmelerle çağdaşlarından farklılaşan İtalyan heykeltraş Fabio Viale Truly adını verdiği yeni sergisiyle Tuscany'nin küçük yerleşimlerinden biri olan Pietrasanta sokaklarında sanatseverlerle buluşturdu.


Mermeri sadece yontmakla kalmayan ve gözeneklerine nüfuz ederek, insana yapılan dövmeye benzer bir yöntemle renklendiren sanatçı kökleri Rus ve Japon kültürüne dayanan desenlerle dövdüğü heykelleri üzerinden vermek istediği mesajı mermerin beyazlığı üzerinde yarattığı kontrastla güçlendiriyor.


Galleria Poggiali işbirliğinde Enrico Mattei küratörlüğünde gerçekleştirilen sergide yer alan ve Sant'Agostine Kilisesi'ne konumlandırılan Three Graces adlı eser Cezayir'in Ghardaïa kentinden üç kadını sembolize ediyor. Three Graces sanatçının önceki çalışmalarından da sıkça kullandığı "kabul edilmeyen, reddedilen ya da görmezden gelinen" özgürlüklüklere odaklanıyor.


Viale'nin geçmişte yapmış olduğu eserleriyle birlikte 20 civarı heykelin yer aldığı Truly'de sanatçının Güney Amerikalı tasarımcı Marcelo Burlon'un motifleri ile renklendirdiği ikonik Gaddi Torso gövdesi de yer alıyor.


コメント


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page