top of page

Emily Blunt ve Jamie Dornan'lı Wild Mountain Thyme'in ilk tanıtım filmi yayınlandı


Yeşilçam'dan aşina olduğumuz, düşman ailelerin aşık olan çocukları özetli senaryosuyla gelen Wild Mountain Thyme'den bir tanıtım filmi yayınlandı.


2014'te, Broadway'de, John Patrick Shanley tarafından yazılıp sahnelenen Outside Mullingar adlı oyuna sırtını yaslayan drama toprak anlaşmazlığı olan iki ailenin çocuklarının aşkını konu alıyor. İrlanda'nın yemyeşil çayırlarına bizleri doyuracak olan film babası tarafından sürekli hor görülen, aşağılanan ve terslenen Anthony ile küçük yaşlarda edilen bir kavga sonucu Anthony'e gıcık olan ama zamanla ona karşı içinde kelebeklerin uçuşmaya başladığını fark eden Rosemary'nin hikayesini anlatıyor. Anthony'nin Amerika'dan gelen kuzeni ile olayların boyutu değişiyor ve hikaye daha da çetrefilli bir hal alıyor.


2008'de yine kendisinin yazıp yönettiği tiyatro oyunu Doubt'ı Meryl Streep'li kadrosuyla beyaz perdeye taşıyan ve senaristliğini yaptığı Moonstruck ile En İyi Orijinal Senaryo Oscarı'nı da evine götürmeyi başarmış John Patrick Shanley uzun yıllar sonra eline kamerayı almaya karar verdiği bu yeni filminde başrolleri ise Emily Blunt ve Jamie Dornan'a emanet etmiş. Jon Hamm, Christopher Walken ve Jon Tenney gibi isimleri de gördüğümüz Wild Mountain Thyme'nin müziklerine ise Dornan'ın eşi Amelie Warner imza atmış.


Filmin gösterim tarihi ise 2021 Ocak'ı olarak belirtiliyor.


Kommentare


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page