top of page

David Fincher x Netflix / Bitterroot


david fincher bitterroot netflix movie film

Son kez karşımıza The Killer ile çıkan David Fincher'ın sıradaki projesi vahşi batıda geçen bir suç ve geril hikayesi olan Bitterroot oldu.


Projenin yaratım sürecinde Big Hole adıyla anılan sonraran Bitterroot'ta karar kılınan yapım Bir Netflix filmi. 2020'de Netflix ile uzun süreli bir işbirliğine başlayan David Fincher daha önce platform adına Mank ve The Killer'ı çekmişti.


Michael Gilio'nun senaristliğini üstlendiği Bitterroot 2008'den beri çekildi çekiliyor sürüncemesinden kurtulamamıştı ama mutlu sona, 16 yıllık bir süreç sonunda, ulaştı. Henüs kast aşamasında olan yapımın çekimlerine ne zaman başlanacağı belli olmadığı için yayım tarihi içinde bir öngörüde bulunmak zor.


Bakalım bu sefer David Fincher Netflix işbirliğinden ne çıkacak?


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

Merhaba Dünya! Bombastikdergi popüler kültür hakkında bir şeyler yazıp çizmek için kuruldu. Konuştuklarınız, konuşacaklarınız ya da gördükleriniz ve göreceklerinizden oluşan "şeyler" hakkında bir "şeyler" bulacaksınız bu dergide. Sinemadan müziğe, "sneaker"lardan sanata kadar bir çok konuda yazıp çiçeceğiz. Keyfinize keyif katabilirse ne ala. 

Bombastikdergi © 2019. Tüm hakları saklıdır.

İletişim

bottom of page