top of page

Criminal s02 Kit Harrington'la geliyor


Almanya, İngiltere, Fransa ve İspanya'da polislerin sorgu odalarına odaklanan Criminal serisinin ikinci sezonu Kit Harrington sürpriziyle geliyor.


Netflix tarafından "Dört yeni şüpheli, çok gergin bir oda" sözleriyle tanıtım filmi yayınlanan 2.sezonda siyah deri ve kürkler içinde görmeye alıştığımız Harrington'ı takım elbise içinde sorgulanırken izliyoruz.


16 Eylül'de başlayacak olan İngiliz dramasında Kit Harrington'ın yanı sıra Big Bang Theory'den Kunal Nayyar, Netflix'in yeni dizisi Ratched'de de yer alan Sophie Okonedo ve Catastrophe'da oynayan Sharon Horgan'ı da izleme fırsatı bulacağız. Şüpheli ile dedektifler arasındaki zihinsel mücadeleyi en basit ve güzel şekilde gözler önüne sermeyi başaran Criminal Serisi'nin 2. sezonu da bizi ekran başına kilitleyecek gibi gözüküyor. 4 farklı suçlunun sorgusuna şahit olacağımız yeni sezonda tecavüz, kaçırma ve cinayetlere cevap aranıyor.


Dizinin yaratıcı isimleri George Kay ve Jim Field Smith, dizinin iyi ve güçlü bir senaryo sahip olmasının yanında, bu tip yapımların oyunculara çok sık gelmemesinden dolayı sanatçıların bunu bir fırsat olarak görmelerini de Criminal'ı tercih etmelerinde bir etken olarak yorumluyorlar.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page