top of page

Converse x Alexis Sablone'dan üç yeni Cons


Conversin 70'li yıllarda basketbol ayakkabısı olarak ürettiği, 90'larda bir kaykay ayakkabısına evrilen One Star Pro modeli geçtiğimiz yıl milli sporcu Alexis Sablone işbirliğinde yeni bir görünüm elde etmişti.


Sablone'nin sürüş tarzından alınan geri bildirimler ile güncellenen One Star Pro tutuşu artırmak için ek kauçukla desteklenmiş ve dayanıklılığı arttırmak için çift dikiş ile güçlendirilmişti. Estetiksel kaygıları gidermek için süet ile kaplanan model altın yaldızlı yıldız ve Alexis'in altın folyo damgasıyla zenginleştirilmişti.


"Siz kayarken tüm gözler ayaklarınızdadır" diyen Sablone ayaklarına her bakışında adını görmenin hafif utangaçlığını da yaşamış olsa da, kadın bir sporcu olarak kendi adını taşıyan bir ürüne sahip sayılı sporcular arasında yer almanın öneminin farkında olduğunu belirtiyor başarılı kaykaycı.

İşbirliği bununla da kalmamış. One Star Pro'nun daha sade bir görünüm ve parmak ucunda süet kullanımıyla yumuşatılmış deri yorumuyla tekrar başlayan Converse ve Alexis Sablone işbirliği, pandemi nedeniyle ötelenen, Tokyo 2020 Olimpiyatları için üçlü bir set oluşturmaya kadar gitmiş. Cons koleksiyonunun bir parçası olacak yeni seri One Star Pro'nun yanı sıra Louie Lopez Pro ve yüksek kesim Jack Purcell Pro siluetlerinin tekrar yorumlanmasıyla oluşmuş.


80-90 $ aralığında bir etiketle satışa çıkması beklenen modellerin piyasaya çıkış tarihi şimdilik belirsizliğini koruyor.



etiketler: Alexis Sablone Converse sneaker kaykay sokak modası 
35 görüntüleme0 yorum

Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page