top of page

Olivia Colman ve Jessie Buckley ile Wicked Little Letters


olivia colman jessie buckley wicked little letters fragman movie film

Great Expectations, The Father, The Crown, Broadchurch, The Lost Daughter ve Empire of Light... Hangisini ön plana çıkarmalı bilemiyoruz ama Olivia Colman girdiği her karakterle bizi etkilemeye devam ediyor. Ön plana çıkmasalar da oyunculuğu ile nutku tutulan yığınlar olduğuna eminiz.


Colman her yıla sığdırdığı 3-4 film ve birkaç tane de dizi ile sağolsun bizi kendinden mahrum etmiyor. Change the Ending adlı kısa filmdeki seslendirmesini de sayacak olursak 2023 ve 2024'te kendisini 6 projede izleme, dinleme ve hayran olma fırsatımız olacak. Bu yapımların en yakında olanı ise Wicked Little Letters.


Jonny Sweet tarafından yazılan, Thea Sharrock'un yönettiği yapım bir kara komedi. Küçük bir kasaba olan Littlehampton'ın sakinlerinin müstehcen ve küfürlerle dolu mektuplar almasıyla başlayan hikaye kasabadaki kadınların bir araya gelip mektupları yazanın peşine düşmesiyle dallanıp budaklanır. Baş şüpheli ise kızının velayetini kaybetmek üzere olan Rose'dur.


İlk gösterimini Toronto Film Festivali'nde yapan filmde Colman'a eşlik eden isim ise Oscar adayı Jessie Buckley. Filmin gerçek bir hikayeye sırtını dayadığını da eklemden bitirmeyelim.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page