top of page

Clarice ile Kuzuların Sessizliği'nin bir yıl sonrasına gidiyoruz...


Amerikalı yazar Thomas Harris'in romanından beyaz perdeye uyarlanan ve Jodie Foster ile Anthony Hopkins gibi iki dev ismi bir araya getiren, 1991 yapımı, Kuzuların Sessizliği'nin yan hikayesi olan Clarice'in ilk tanıtım filmi yayınlandı.


Filmde Jodie Foster'ın canlandırdığı Clarice Starling karakterine odaklanan dizi bizi Kuzuların Sessizliği'nin bir yıl sonrasına götürüyor. Hannibal Lecter sonrası çeşitli psikolojik sorunlar yaşayan Clarice bir yandan seri katillerin izini sürmeye devam ederken, bir yandan da Washington DC'nin entrikalarla dolu siyaset dünyasında zorlu bir mücadeleye giriyor.


Clarice rolünde The Originals'da izlediğimiz Rebecca Breeds'i izlediğimiz dizide Kal Penn, Nick Sandow, Jayne Atkinson, Tim Guinee ve Michael Cudlitz yer alıyor. Clarice'in senaryosu ise oldukça yetkin bir isim olan Alex Kurtzman'ın elinden çıkmış. Bilindiği üzere Kurtzman Sleepy Hallow ve Fringe gibi yapımların yaratıcı ismiydi. Aynı zamanda Star Trek film ile dizisinin senaryosu da Kurtzman'ın kaleminden çıkmıştı.


Dizi 11 Şubat'ta CBS'de yayınlanacak.


Commentaires


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page