top of page

C'mon C'mon


2012 yılında kurulan, Uncut Gems, The Green Knight, The Lighthouse, Midsommar, gibi filmlere imza atan, 9 yıllık bu kısa sürede Akademi Ödülleri başta olmak üzere katıldığı bir çok organizasyon ve festivalden ödülle dönen A24 yapımı C'mon C'mon'dan bir tadımlık yayınlandı.


Joker'deki oyunculuğu ile bir kez daha bizi kendine hayran bırakan Joaquin Phoenix'in başrolde yer aldığı C'mon C'mon beklenmedik bir şekilde bir araya gelen bir amca ve yeğenin ilişkisini konu alıyor. Çıktıkları bir seyahat esnasında kurdukları hassas, zayıf ve derinden ilişkiye odaklanan film geçmiş ve gelecek arasındaki bağlantıları irdeliyor.


Phoenix'e yeğeni rolünde Woody Norman'ın eşlik ettiği filmin bir diğer önemli isimi de Transparent and Girls'deki oyunculuğu ile üç kez Emmy'e aday gösterilen Gaby Hoffmann. Yapım öncesi ve sürecinde projeye katılan isimler ile adından uzun bir süredir bahsettirmeyi başaran C'mon C'mon kamera arkasındakilerle de sinemaseverleri kendine çekmeyi başarıyor. Bu isimlerin başında ise Thumbsucker ile "ooo bir dakika" dedirten, Beginner ile kendine iyice ısıtan ve 20th Century Women ile başta Oscar ve Golden Globe olmak üzere bir çok adaylık ve ödüle uzanan Mike Mills geliyor. Mills aynı zamanda filmin senaryosunu da kendi yazmış. Kadronun bir diğer dikkat çeken isimi ise Marriage Story'nin de görüntü yönetmeni Robbie Ryan.


Film ile ilgili belirsizliğini koruyan tek konu ise gösterim tarihi. O gün gelene dek bizi tanıtım filmlerinden eksik etmeyeceğini umduğumuz A24'ün 90 saniyelik tadımlığı hemen aşağıda.


Комментарии


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page