top of page

Busta Rhymes X Anderson .Paak


90'lı yılların efsane isimlerinden Busta Rhymes ve günümüzün en yaratıcı rap müzisyenlerinden Anderson .Paak ikilisinden güzel mi güzel bir parçamız oldu.


Son olarak Fortnite oyununun sanal konserlerinde Free Nationals ile sahne alan .Paak'ın altyapısını hazırladığı Yuuuu adlı parça aynı zamanda Busta Rhymes'ın çıkaracağı Extinction Level Event 2: The Wrath of God albümün de öncü parçalarından biri. Bilindiği üzere Rhymes 1998 yılında aynı isimle bir albüm daha çıkarmış. Devam niteliğindeki bu yeni albüm için bir tarih ise netleşmiş değil. Extinction Level Event 2 Busta Rhymes'ın 8 yıl önce çıkardığı Year of Dragon solo albümü sonrası ilk albüm olacak.


İlk açıklamanın komedyen Chris Rock'tan geldiği, Justin Timberlake ile Don't Slack, Rick Ross ile Cut Em In için bir araya gelen Anderson .Paak'ın "bu buzdağının görünen yüzü" olarak duyurusunu yaptığı Yuuu'nun klibini de Busta Rhymes ve Benny Boom birlikte yönetmişler. Zıtlıklar üzerine kurulu olan videoda .Paak ve Rhymes'ı birbirine düşman iki suikastçi olarak izliyoruz.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page