top of page

Breach'ten tanıtım filmi


Başrolünde Bruce Willis'in yer aldığı Amerika, Kanada ortak yapımı, Breach Aralık ayında gösterime girmeye hazırlanıyor.


Çekimleri tamamlanan ve yönetmen koltuğunda John Suits'in oturduğu bilim kurgu ışık hızında seyahat edebilen bir uzay aracında ortaya çıkan uzaylı/zombilerle mücadeleyi konu alıyor. Breach cennet olması beklenen yeni bir dünyaya doğru yola çıkmış olan uzay aracında kaçak bir yolcu olan Noah'ı Cody Kearsley'in canlandırdığı filmde Bruce Willis ise Noah'ın peşine düşen Clay Young'ı oynuyor. Yaratıkların yolcuları da zombiye çevirmeye başlaması üzerine bir araya gelen ve ortak düşmana karşı birleşen ikili, Hollywood sıradanlıklarından biri olarak, insanlığı korumayı görev edinir.


Filmin senaryosu ise Edward Drake ve Corey Large imzası taşıyor. İki yazar, John Suits ve Bruce Willis'in post prodüksiyon aşamasında olan Cosmic Sin adlı bir diğer projeyi de Breach'e paralel ürettiklerini de ekleyelim. Film 14 Aralık'ta Amerika sinemalarında gösterime girecek. Ülkemiz salonlarına gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.


Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page