top of page

Bowie'yi anlatacak Stardust'a hazır mısınız?


Müziğin efsane isimlerinden biri olan David Bowie'nin 1971'de Amerika'ya yaptığı ilk ziyareti anlatan Stardust filminden bir tanıtım filmi yayınlandı.


Duyurusunun ardından tadımlık bir tanıtım filmi ile hakkında az da olsa bilgiye ulaştığımız Stardust'a daha geniş açıdan bakmamızı sağlayan bu yeni tanıtım filmi yapım hakkında daha geniş bir fikir edinmemizi de sağladı. Sanatçının ikonik Ziggy Stardust personasına bürünmesinin temelini oluşturan ve bu ikinci kişiliğe ilham olan geziye odaklanan Stardust ilk gösterimini, nisan ayında, Tribeca film Festivali'nde çevrimiçi olarak gerçekleştirmişti.


Death Of A President'ı da çeken Gabriel Range'in yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu ise Christopher Bell tarafından yazılmıştı. Johnny Flynn & The Sussex Wit adlı grubun solisti de olan, Emma ve Beast gibi filmlerde izlediğimiz Johnny Flynn'in Bowie rolünü canlandırdığı filmde Angie Bowie rolünde ise Jena Malone yer alıyor. David Bowie'nin hayatında önemli bir yer edinmiş halkla ilişkiler sorumlusu Ron Oberman'rolündeyse Marc Macron'u izliyoruz.



Comments


Video

Pharrell Williams x

Human Made x Adidas

pharrell williams, adidas and human made collabration for an adidas sneaker

Peaky Blinders’in emriyle, bu

Snoop Shelby’in Red Right

Hand’i

snoop dog

Michael Stipe'dan ilk solo tekli

michael stipe, moby

Geçmişten

bottom of page